Kinema & TV

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

Shkruar nga Anabel

11 Dhjetor 2019

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

Në fund të 2019-s, IMDb zbuloi dhjetë filmat dhe dhjetë serialet më të pëlqyer të vitit. Lista është përpiluar duke u bazuar në kërkimet e titujve nga më shumë se 200 milionë përdoruesit e platformës që shërben si arkivë kinematografike.

Këta janë dhjetë filmat më të kërkuar të vitit:

1. Joker

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

2. Once Upon A Time in Hollywood

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

3. Avengers: Endgame

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

4. Captain Marvel

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

5. It Chapter Two

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

6. The Lion King

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

7. Spider-Man: Far from Home

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

8. Alita: Battle Angel

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

9. Aladdin

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

10. Us

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

Këta janë dhjetë serialet më të kërkuar të vitit:

1. Game of Thrones

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

2. Chernobyl

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

3. Stranger Things

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

4. The Umbrella Academy

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

5. The Boys

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

6. Black Mirror

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

7. The Walking Dead

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

8. Peaky Blinders

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

9. Sex Education

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

10. You

10 filmat dhe 10 serialet më të famshëm të 2019-s

MOS I HUMBISNI