Top List

Çfarë t’u dhuroni burrave në jetën tuaj

Shkruar nga Anabel

11 Dhjetor 2019

Çfarë t’u dhuroni burrave në jetën tuaj

Burrat janë të vështirë. Jo vetëm në përgjithësi, por edhe kur vjen puna te dhuratat. Prandaj, nëse nuk dini ç’dreqin t’u blini për festa, lexoni më poshtë. Në mos një ide, tjetra do ju pëlqejë.

1. Apple AirPods ose AirPods Pro

Çfarë t’u dhuroni burrave në jetën tuaj

2. Një pulovër kashmiri

Çfarë t’u dhuroni burrave në jetën tuaj

3. Makinë profesionale rroje

4. Boks i lëvizshëm

Çfarë t’u dhuroni burrave në jetën tuaj

5. Xhup

Çfarë t’u dhuroni burrave në jetën tuaj

6. Fitbit Versa 2 Smartwatch

Çfarë t’u dhuroni burrave në jetën tuaj

7. Orë klasike dore

8. Penjuar

Çfarë t’u dhuroni burrave në jetën tuaj

9. Një çantë lëkure udhëtimesh

Çfarë t’u dhuroni burrave në jetën tuaj

10. Varëse e personalizuar

Çfarë t’u dhuroni burrave në jetën tuaj

11. Set çarçafësh dhe kuvertë

Çfarë t’u dhuroni burrave në jetën tuaj

12. Set pjatash

Çfarë t’u dhuroni burrave në jetën tuaj

13. Ditar për vitin 2020

Çfarë t’u dhuroni burrave në jetën tuaj

14. Rrip lëkure firme

15. Valixhe

Çfarë t’u dhuroni burrave në jetën tuaj

16. Art në kornizë

17. Një libër nga autori i preferuar

18. Set për përkujdesjen ndaj lëkurës

Çfarë t’u dhuroni burrave në jetën tuaj

19. Abonim në palestër/Netflix

20. Një udhëtim brenda ose jashtë vendit

MOS I HUMBISNI