Keshilla Arredimi

Shtëpitë mos i dekoroni më kështu: Këto trende do t'i lëmë pas

Shkruar nga Anabel

10 Dhjetor 2019

Shtëpitë mos i dekoroni më kështu: Këto trende do

1. Muret e verdha të shoqëruara dhe dritat e ngrohta ishin goxha popullore gjatë viteve 2010, por jo më.

Shtëpitë mos i dekoroni më kështu: Këto trende do

2. Dyshemetë shumëngjyrëshe ishin shumë të preferuara përgjatë dekadës së kaluar, por ekspertët besojnë se s’do të konsiderohen më të bukura në të ardhmen.

Shtëpitë mos i dekoroni më kështu: Këto trende do

3. Lulet dhe bimët e shumta si dekor vlejnë vetëm për vitet 2010. Sigurisht, gjelbërimi në shtëpi është i pashmangshëm, por një cep i tejmbushur me lule nuk do të përsëritet më gjatë viteve 2020.

Shtëpitë mos i dekoroni më kështu: Këto trende do

4. Kavanozët që përdoren si vazo, mbajtëse a për çfarëdolloj synimi dytësor, nuk do të jenë më trend.

Shtëpitë mos i dekoroni më kështu: Këto trende do

5. Roza pudër ka dalë nga moda prej kohësh dhe s’do të rikthehet. Njerëzit preferojnë të përdorin ngjyra neutrale si gri, bezhë dhe e bardhë.

Shtëpitë mos i dekoroni më kështu: Këto trende do

6. Një mur që bie në sy më shumë se të tjerët është gjithashtu diçka që do e lëmë pas.

Shtëpitë mos i dekoroni më kështu: Këto trende do

Sipas Insider

MOS I HUMBISNI