Shtepia VIP

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të Barack dhe Michelle Obama: Qesharake

Shkruar nga Anabel

5 Dhjetor 2019

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Të mërkurën, Barack dhe Michelle Obama bënë tyren një vilë në Martha’s Vineyard në Massachusetts, e cila shtrihet në një sipërfaqe masive toke prej 120 mijë metrash katrorë.

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Pronarët kërkonin $14,850,000, por Obamat e blenë për $11.75 milionë.

Shtëpia është 641 metra katrorë dhe ka 7 dhoma gjumi, një pishinë, një vatër të jashtme zjarri, tavane të lartë dhe dy krahët e godinës shërbejnë si rezidenca për miqtë.

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Të gjitha këto janë fjalë dhe e vetmja mënyrë për të kuptuar sa qesharake është kjo shtëpi, është përmes fotove. Natyrshëm është shumë e bukur, e rehatshme dhe plot jetë, por është aq e madhe sa s’mund t’i vësh tjetër epitet veçse qesharake.

Nëse bie dera dhe ti je në krahun më lindor, a duhen 10 minuta deri sa ta hapësh?

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Apo lëviz kudo me një nga ato makinat e vogla të fushave të golfit?

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Nëse i thua Barack-ut që je në dhomën e ndenjies, a e di ai për cilën dhomë e ke fjalën?

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Po nëse do të zbresësh të hash diçka, cila kuzhinë ka reçel ftoi?

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Nëse ulesh këtu për të lexuar, a ngrihesh më?

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Nëse bën një banjë këtu, a vdes nga qëndrimi i tepërt në ujë?

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Kur ta ka qejfi të shëllehesh në diell, cilin ballkon a verandë zgjedh? Apo i ndërron në varësi të pozicionit të diellit? Për të shkuar nga njëra te tjetra, përdor makinën e golfit? Apo të mban Barack në krahë?

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Kur shtrihesh për të fjetur, a ke guxim të ngrihesh? Po? E dyshojmë.

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

Vetëm një fjalë e përshkruan shtëpinë e re të

MOS I HUMBISNI