Muzika

Votoni këngët e preferuara në ‘Këngën Magjike’

Shkruar nga Anabel

2 Dhjetor 2019

Votoni këngët e preferuara në ‘Këngën

Në listën në vijim, mund të votoni  më shumë sesa dy herë përbri këngëve të preferuara. Në listë nuk janë përfshirë këngëtarët e kategorisë “New Artist” dhe ata që janë tërhequr nga festivali. Ju kujtojmë që këtë edicion, “Kënga Magjike” do të ketë një mision humanitar. Të ardhurat e biletave do të shkojnë për ndërtimin e shtëpisë së familjes Caci në Thumanë, e cila u shkatërrua nga tërmeti i 26 nëntorit.

 

MOS I HUMBISNI