Instagramming

Njerëzit kritikojnë postimin e Lori Hoxhës: 'Po ti pronarja ku ishe?'

Shkruar nga Anabel

2 Dhjetor 2019

Njerëzit kritikojnë postimin e Lori Hoxhës: 'Po ti pronarja

Disa orë më parë, Lori Hoxha falenderoi gjithë stafin e Top Channel-it, përmes një fotoje prekëse, ku Blini Dama shfaqe bashkë me djalin e tij në krahë, gjatë orarit të punës.

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lori Hoxha (@lorihoxha) on

Postimi i saj u shoqërua me komente nga më të ndryshmet. Kishte nga ata që i kërkonin trashëgimtares së Top Media-s që në vend të falenderimeve të sensibilizohej me situatën, ashtu siç kishte të tjerë, që ironizonin duke shkruar:

Njerëzit kritikojnë postimin e Lori Hoxhës: 'Po ti pronarja

"Po ti si pronarja ku ishe? Apo në ndonjë qytet europian duke ngrënë?"

Njerëzit kritikojnë postimin e Lori Hoxhës: 'Po ti pronarja

Këtij komenti nuk nguroi t'i përgjigjej Sara, të cilës iu desh t'i kujtonte se tërmeti nuk pyet nëse je Beyonce, pronare apo punonjës i thjeshtë.

Njerëzit kritikojnë postimin e Lori Hoxhës: 'Po ti pronarja

"Në katin e 15-të, me dy fëmijë të vegjël. Pa merak, se tërmeti nuk na lajmëron as ne "pronarët"."- shkruan Sara si për t'i treguar se rreziku dhe ankthi përpara të tillave fenomene është i njëjtë për të gjithë, pavarësisht statusit apo shtresës sociale.

MOS I HUMBISNI