Lëkura

Hidratuesit më popullorë përgjatë 2019-s

Shkruar nga Anabel

23 Nëntor 2019

Hidratuesit më popullorë përgjatë 2019-s

Pavarësisht llojit të lëkurës, rekomandohet që pas larësit, të aplikoni një krem hidratues. Një produkt i mirë hidraton dhe ushqen barrierën e lëkurës. shtresa më e jashtme, barriera, konsiston në qeliza dhe lipide që shërbejnë si mburojë ndaj baktereve, mykut, viruseve dhe mikroorganizmave të tjerë. Keni lëkurë të yndryshme a të thatë, diku gjendet një hidratues për ju.

Për lëkura të yndyrshme:

Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel për hidratim në thellësi

Hidratuesit më popullorë përgjatë 2019-s

Neutrogena Hydro Boost Water Gel për pakësimin e yndyrës

Hidratuesit më popullorë përgjatë 2019-s

Tatcha The Water Cream për një efekt matte

Hidratuesit më popullorë përgjatë 2019-s

Për lëkura të thata:

CeraVe Daily Moisturizing Lotion për hidratim jetëgjatë

Hidratuesit më popullorë përgjatë 2019-s

Weleda Skin Food për lëkurat që ripen nga mungesa e yndyrës

Hidratuesit më popullorë përgjatë 2019-s

Creme de la Mer për hidratim maksimal

Hidratuesit më popullorë përgjatë 2019-s

Për të gjitha llojet e lëkurave:

Origins GinZing Oil-Free Energy Boosting Gel Moisturizer për të trajtuar lëkurën si në spa

Hidratuesit më popullorë përgjatë 2019-s

Drunk Elephant Protini Polypeptide Moisturizer për të përmirësuar teksturën e lëkurës

Hidratuesit më popullorë përgjatë 2019-s

Garnier SkinActive Moisture Rescue Refreshing Gel-Cream për lëkurë të freskët

Hidratuesit më popullorë përgjatë 2019-s

Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream për lëkurë të tendosur

Hidratuesit më popullorë përgjatë 2019-s

MOS I HUMBISNI