Style Tips

Pulovrën 'e shëmtuar' do ta shihni kudo këtë dimër!

Shkruar nga Anabel

23 Nëntor 2019

Pulovrën 'e shëmtuar' do ta shihni kudo këtë

Nëse ka diçka "të shëmtuar" nga e cila s'do të heqim dorë këtë dimër, është jeleku i leshit! Eshtë pikërisht ajo bluzë që në gjimnaz refuzonim ta vishnim sepse legjendat asokohe, thonin që  s'ishte për njerëzit "cool". Moda kthehet dhe perceptimi rreth këtij jeleku ka ndryshuar.

Pulovrën 'e shëmtuar' do ta shihni kudo këtë

Para se Instagram-i të mbushet me foto vajzash me jelekun e leshtë, mësoni si ta kombinoni!

1. Xhinse + jelek + çimze 

Pulovrën 'e shëmtuar' do ta shihni kudo këtë

2. Fustanet vjeshtakë nuk dalin nga përdorimi. Sipër tyre vishni jelekun e famshëm dhe gati!

Pulovrën 'e shëmtuar' do ta shihni kudo këtë

3. Xhinse të gjera + jelek golf+ taka= kombinimi më chic i dimrit!

Pulovrën 'e shëmtuar' do ta shihni kudo këtë

MOS I HUMBISNI