Style Tips

Si t'i kombinojmë atletet me veshje festive

Shkruar nga Anabel

22 Nëntor 2019

Si t'i kombinojmë atletet me veshje festive

Dashuria për takat është krejt ndryshe nga ajo që kemi për atletet. Këto të fundit, nuk ka asgjë që i zëvendëson, por shpesh për t'i dhënë pak më shumë hijëshi pamjes, "detyrohemi" të veshim këpucë të larta. 

Historikisht në mendjen tonë ka ekzistuar ideja se veshjet e mbrëmjeve apo ato festivet "nuk vishen me atlete", por gjërat kanë ndryshuar. Si t'i kombinoni jua themi ne, përmes stileve të VIP-ave.

1. Për t'u dukur kështu ndiq vetëm një rregull. Vishu aq bukur sa njerëzve të mos u shkojnë sytë fare tek këpucët.

Si t'i kombinojmë atletet me veshje festive

2. Atletet e bardha duket sikur shkojnë me çdo veshje të mundshme. Sepse në fakt, shkojnë.

Si t'i kombinojmë atletet me veshje festive

3. Vetëm se pantallonat e Bella-s janë "serioze" s'do të thotë se duan domosdoshmërisht taka.

Si t'i kombinojmë atletet me veshje festive

4. Një xhaketë oversize e bën veshjen të duket super klas! Funksionon gjithnjë prandaj, mos hezitoni.

Si t'i kombinojmë atletet me veshje festive

5. Veshjes festive s'keni pse i shtoni taka që ju sikletosin. Atletet e kryejnë funksionin e tyre edhe më mirë.

Si t'i kombinojmë atletet me veshje festive

6.Kostumi i Gigi-it është sa sportiv aq edhe chic. Bashkë me atletet dhe një make up të plotë, jeni gati për t'u shfaqur kudo!

Si t'i kombinojmë atletet me veshje festive

7. Atletet e Selena-s shkojnë mrekullisht mirë me këtë kostum!

Si t'i kombinojmë atletet me veshje festive

MOS I HUMBISNI