Astro Fun

Mërkuri doli nga prapavija, por ç'na pret deri në 7 dhjetor?

Shkruar nga Anabel

21 Nëntor 2019

Mërkuri doli nga prapavija, por ç'na pret deri në 7

Që prej Halloween-it (30 tetor) jeni hasur me siguri vështirësi në komunikim, probleme me pajisjet teknologjike dhe oh, zënka pa lidhje me partnerin/en.

Ishte Mërkuri në prapavijë, që fatmirësisht mbaroi dje, por prisni sepse nuk kemi shpëtuar akoma. "Hija e prapvijës" sapo ka nisur!

Hija e prapavijës së Mërkurit, ndodh gjatë përpjekeve të tij për tu kthyer në vië të drejtë dhe gjatë kësaj kohe, pasojat e prapvijës ndihen dyfish më shumë! Ky fenomen do të zgjasë deri në 7 dhjetor dhe njerëzit duhen thjesht të tregohen të kujdesshëm në veprimet e mëtejshme.

Mendojini me qetësi planet e udhëtimit, shmangni debatet në familje dhe kujdes me shpenzimet e festave. Çfarë duhet të keni parasysh është se në këtë periudhë sekretet mund të dalin në pah. Kështu që, ruajuni nga skandalet.

Gjatë prapavijës, ne jemi fokusuar shumë tek vetja dhe planet personale dhe tani jeni gati për planifikimin e hapit të radhës!

Ndërkohë që mbani shënime për këshillat më sipër, vini në zbatim planet tuaja!

Artikuj që mund të lexoni:Halloween-i i këtij viti sjell Mërkurin në prapavijë: Si do ndikojë në shenjën tuaj?

MOS I HUMBISNI