High Tech

Ky telefon i ri do t’ju nxjerrë mallin e Motorola-s me kapak

Shkruar nga Anabel

15 Nëntor 2019

Ky telefon i ri do t’ju nxjerrë mallin e Motorola-s me kapak

Zhvendosemi më shumë se një dekadë më parë. Motorola Razr ishte një nga telefonat më të përdorshëm asokohe. Modeli me gjatësi më shumë se një pëllëmbë konsiderohej atëherë si teknologjia e fundit.

Ky telefon i ri do t’ju nxjerrë mallin e Motorola-s me kapak

Nëse ju ka marrë 6-2-555-555-444 për Motorola-n me kapak, ju prezantojmë me versionin e ri Rarz, i cili është i palosshëm dhe i pajisur me ekran me touch (prekje).

Ky telefon i ri do t’ju nxjerrë mallin e Motorola-s me kapak

Shihni videon në vijim dhe mund ta blini nëse jeni mjaftueshëm nostalgjikë dhe/ose keni 1,500 dollarë tepër.

MOS I HUMBISNI