Top List

Ky artikull përmban thjesht foto të burrit më seksi shqiptar, sipas jush

Shkruar nga Anabel

15 Nëntor 2019

Ky artikull përmban thjesht foto të burrit më seksi shqiptar,

Capital T, burri më seksi për vitin 2019 sipas votuesve në Anabel nga një listë me gjashtë emra, duke përfshirë: Flori Mumajesin, Robert Berishën, Alban Ramosajn, Eni Shehun dhe Alaudin Hamitin. Për këtë vit, torta u nda: Capital T 41%, Flori Mumajesi 18%, Alban Ramosaj 17%, Alaudin Hamiti 11%, Robert Berisha 10% dhe Eni Shehu 3%. Siç e cekëm në këtë artikull, Capitali është nga ata djemtë që nëse ndodh të na përplasë me makinë, ne i themi faleminderit.

#1

Ky artikull përmban thjesht foto të burrit më seksi shqiptar,

#2

Ky artikull përmban thjesht foto të burrit më seksi shqiptar,

#3

Ky artikull përmban thjesht foto të burrit më seksi shqiptar,

#4

Ky artikull përmban thjesht foto të burrit më seksi shqiptar,

#5

Ky artikull përmban thjesht foto të burrit më seksi shqiptar,

#6

Ky artikull përmban thjesht foto të burrit më seksi shqiptar,

#7

Ky artikull përmban thjesht foto të burrit më seksi shqiptar,

#8

Ky artikull përmban thjesht foto të burrit më seksi shqiptar,

#9

Ky artikull përmban thjesht foto të burrit më seksi shqiptar,

#10

Ky artikull përmban thjesht foto të burrit më seksi shqiptar,

Bonus:

Ky artikull përmban thjesht foto të burrit më seksi shqiptar,

MOS I HUMBISNI