Shopping now!

5 këpucët më të shitura të momentit

Shkruar nga Anabel

14 Nëntor 2019

5 këpucët më të shitura të momentit

Përmes një vëzhgimi në dyqane të mëdha – si Nordstrom, Bloomingdales, MatchesFashion, Moda Operandi dhe Browns – Elle arriti në përfundimin se për momentin, në botë, pesë janë këpucët më të preferuara. Siç mund ta shihni në vijim, këpucët elegante në dimër nuk janë më një oksimoron. Sfilatat e Prada apo Bottega Veneta prezantuan këpucë të rehatshme, por pa sakrifikuar stilin.

#1 Çizmet e gjata mbi gju

5 këpucët më të shitura të momentit

#2 Kambalet

5 këpucët më të shitura të momentit

#3 Sandalet me majë katrore

5 këpucët më të shitura të momentit

#4 Printet e kafshëve

5 këpucët më të shitura të momentit

#5 Këpucët festive me pupla

5 këpucët më të shitura të momentit