Beje Vete

Ja si bizhuteritë e mbretëreshës Elizabeth shkëlqejnë gjithmonë

Shkruar nga Anabel

12 Nëntor 2019

Ja si bizhuteritë e mbretëreshës Elizabeth shkëlqejnë

Mbretëresha Elizabeth II është tepër e fiksuar që bizhuteritë të shkëlqejnë dhe sigurisht që një gjë të tillë nuk kishim si ta dinim nëse nuk do të ishte për stilisten dhe robaqepësen personale të saj, Angela Kelly.

Në librin “The other side of the coin” (Ana tjetër e monedhës), Kelly thotë se një ndër punët e saj është që të sigurohet që xhevahiret e mbretëreshës të shkëlqejnë. Ajo tregoi se përdor një mënyrë të pazakontë për t’i dhënë shkëlqim: xhin.

“Pak xhin dhe pak ujë na vinë në ndihmë për shkëlqim shtesë,” shkruan Kelly.

Këshilla të vlefshme për ata që kanë merak thjesht se mos bizhuteritë nxihen:

1. Mos spërkatni parfum.

2. Pastrojini me një copë të pambuktë, përpara se t’i vendosni në kuti.

3. Mos i lani me ujë dhe sapun, por nëse keni diamantë si mbretëresha Elizabeth, nuk prish punë.

4. Mos i mbani kur gatuani, notoni, shkoni në palestër etj.

MOS I HUMBISNI