KESHILLA PER BLERJET TUAJA
TV Mania

Pas 13 vitesh, mbyllet emisioni i njohur në Vizion Plus

Shkruar nga Anabel

8 Nëntor 2019

Pas 13 vitesh, mbyllet emisioni i njohur në Vizion Plus

Pas më shumë se 2 dekadash transmetimi në Vizion Plus, emisionit "ByPass Show" i erdhi fundi. Lajmin është konfirmuar përmes një statusi në Facebook nga vetë faqja zyrtare. 

Pas 13 vitesh, mbyllet emisioni i njohur në Vizion Plus

"Prej 13 vitesh kemi qenë bashkë në një udhëtim fantastik përmes satirës, nëpërmjet të cilës jemi përpjekur të sjellim tek ju realitetin ashtu siç është vërtet. Në kuptimin e plotë të fjalës, kemi qëndruar shtrembur dhe kemi folur drejt.

Pas 13 vitesh, mbyllet emisioni i njohur në Vizion Plus

Si çdo gjë në këtë botë edhe udhëtimi ynë e ka një fund. Nga sot, Bypass Shoë nuk do të vazhdojë më transmetimin e tij në Vizion Plus, ku ndiqej për më shumë se një dekadë.!"- shkruhet ndër të tjera.

Për 13 vite ky emision është drejtuar historikisht nga Agim Bajko, i cili përmes sarkazmës dhe ironisë trajtonte çështje politike që lidheshin drejtëpërdrejtë me jetën e qytetarëve. 

MOS I HUMBISNI