KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Instagramming

Adelina Ismaili shpërthen ndaj 2 këngëtarëve: ‘Vjedhin dhe bastardojnë krijimtarinë time'

Shkruar nga Anabel

8 Nëntor 2019

Adelina Ismaili shpërthen ndaj 2 këngëtarëve: ‘Vjedhin

Adelina Ismaili nuk është aspak dakord me këngëtarët që “bastardojnë dhe shkatërrojnë” idetë dhe krijimtarinë e saj. Në Instagram, ajo shpërtheu kundër Taulant Bajraliut dhe Albina Kelmendit, kjo e fundit fituese e vendit të dytë në “The Voice of Albania 4”.

Në “n’Kosovë Show”, këngëtarët bënë pjesë të një potpurie (varg këngësh popullore që këndohen njëra pas tjetrës) këngën e Ismailit “Shko në RS”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kosovo_music (@kosovo_music) on

Të kënduarit e këngës së tjetrit jo detyrimisht quhet vjedhje, por mospërmendja e origjinalit po, gjë që mungon në videon e potpurisë.

Adelina Ismaili shpërthen ndaj 2 këngëtarëve: ‘Vjedhin

Komente:

Adelina Ismaili shpërthen ndaj 2 këngëtarëve: ‘Vjedhin
Adelina Ismaili shpërthen ndaj 2 këngëtarëve: ‘Vjedhin

“Nëse ka një arsye pse i gëzohem krijimit të qeverisjes së re në Kosovë, është besimi im që vërtet do të fitoj gjyqet kundër hajnave [hajdutëve] që me dekada vjedhin, bastardojnë dhe shkatërrojnë idetë dhe krijimtarinë time,” shkruan Ismaili.

Adelina Ismaili shpërthen ndaj 2 këngëtarëve: ‘Vjedhin

Taulant Bajraliu dhe Albina Kelmendi nuk kanë reaguar.

MOS I HUMBISNI