KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Showbiz dhe TV

Photoshop, makeup apo operacione: Pse Leonora Jakupi duket kaq ndryshe?

Shkruar nga Anabel

7 Nëntor 2019

Photoshop, makeup apo operacione: Pse Leonora Jakupi duket kaq ndryshe?

Portreti i Leonora Jakupit (Peshqit në horoskop), që përherë ka reflektuar një lloj butësie, duket paksa ndryshe në postimet e fundit në Instagram. Për të krijuar një ide:

Leonora Jakupi më parë

Photoshop, makeup apo operacione: Pse Leonora Jakupi duket kaq ndryshe?

Leonora Jakupi së fundmi

Photoshop, makeup apo operacione: Pse Leonora Jakupi duket kaq ndryshe?

Leonora Jakupi më parë

Photoshop, makeup apo operacione: Pse Leonora Jakupi duket kaq ndryshe?

Leonora Jakupi së fundmi.

Photoshop, makeup apo operacione: Pse Leonora Jakupi duket kaq ndryshe?

Vështirë të thuhet se çfarë duket ndryshe; ndoshta përdorimi i tonit të zi i ka bërë sytë të duken më të vegjël dhe mollëzat më të kërcyera. Të njëjtin mendim pati edhe një ndjekëse, e cila vuri në dukje që fytyra e Leonorës duket ndryshe.

Photoshop, makeup apo operacione: Pse Leonora Jakupi duket kaq ndryshe?

“Të siguroj me jetë që në fytyrën time nuk kam pasur dhe nuk do të kem ndërhyrje e aq më pak plastike,” u përgjigj Leonora, e cila theksoi se “rezultati i ndryshimit lidhet me duart e Arbër Bytyqit (grimier), i cili bën mrekulli me artin e tij”. Mesa duket, është e gjitha punë makeup-i.

Photoshop, makeup apo operacione: Pse Leonora Jakupi duket kaq ndryshe?

 

MOS I HUMBISNI