KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Shqipëria

A u bashkua me familjen Alvin Berisha pas nxjerrjes nga kampi Al-Hol?

Shkruar nga Anabel

7 Nëntor 2019

A u bashkua me familjen Alvin Berisha pas nxjerrjes nga kampi Al-Hol?

Alvin Berisha u shpëtua nga kampi Al-Hol dy ditë më parë dhe sot kemi më shumë informacion në lidhje me vendndodhjen e 11-vjeçarit shqiptar.

Shqiptarja.com mëson se Alvin doli nga kampi katër ditë më parë dhe dje mbërriti në kryeqytetin sirian, Damask.

Tre ditët jashtë kampit ai qëndroi në një shtëpi të sigurt në Qamishli, një fshat në veri të Sirisë. Sot, nëse nuk shfaqet ndonjë pengesë, Alvin do të shoqërohet nga Kryqi i Kuq drejt Bejrutit, Liban, dhe më pas drejt Italisë, ku do të bashkohet me babain dhe dy motrat.

Këtë operacion po e kryen Gjysmë Hëna e Kuqe siriane dhe Kryqi i Kuq ndërkombëtar.

MOS I HUMBISNI