KESHILLA PER BLERJET TUAJA
TV Mania

Sondazh: Ç’mendim keni për këto emisione?

Shkruar nga Anabel

22 Tetor 2019

Në vijim, gjeni një listë me disa rubrika/emisione që u transmetuan për herë të parë këtë sezon televiziv (me përjashtim të Hipokratit dhe Late Night Show nga Kastro Zizo).

 
Shtepi ne shitje

MOS I HUMBISNI