Showbiz dhe TV

E kemi ditur gabim: Në të vërtetë, Bruno nuk e ka emrin Bruno

Shkruar nga Anabel

10 Tetor 2019

E kemi ditur gabim: Në të vërtetë, Bruno nuk e ka emrin

Ja ku jemi sërish në një tjetër hulumtim në Youtube. Pas emisionit ku Rudina Magjistari ftoi bashkëshortin pa e kuptuar njeri, apo skeçit tronditës të Al Pazarit, këtë herë pozicionohemi te X Factor.

Në janar të 2012-s, kur Xhieldo nuk njihej si vokalisti i “Alar Band” dhe Bruno nuk ishte “Bruno i Threedots”, së bashku me Xhesin, asokohe të tre të panjohur, djemtë konkurruan te X Factor.

E kemi ditur gabim: Në të vërtetë, Bruno nuk e ka emrin
Nga e majta në të djathtë: Xhieldo, Bruno, Xhesi

Të vetëquajtur “Grupi X”, djemtë kënduan “Belle” të muzikalit “Katedralja e Parisit” .

E kemi ditur gabim: Në të vërtetë, Bruno nuk e ka emrin

Emrat e djemve të grupit janë: Xhieldo, Qazim dhe Xhesi. Qazimi u njoh si Bruno pasi producentja Vera Grabocka e krahasoi me Bruno Mars.

Bruno Mars

E kemi ditur gabim: Në të vërtetë, Bruno nuk e ka emrin

Bruno

E kemi ditur gabim: Në të vërtetë, Bruno nuk e ka emrin

Tani, Bruno është bërë biond dhe jo, nuk ngjan më me Bruno Mars.

E shtojmë Brunon në listën “Si quhen në të vërtetë këta këngëtarë shqiptarë”.

MOS I HUMBISNI