KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Social Buzz

Ka burra në botë që do t’ju paguajnë thjesht për t’i poshtëruar

Shkruar nga Anabel

9 Tetor 2019

Ka burra në botë që do t’ju paguajnë thjesht për

Në botën gjithnjë në zgjerim të fetisheve seksuale ekziston edhe dominimi financiar, që do të thotë se një person i nënshtruar i dorëzohet tërësisht dominuesit në aspektin financiar. Pra, poshtërohet dhe nënshtrohet nga dominuesi e në këmbim i jep para. Kaq e thjeshtë.

Shumica e këtyre ndërveprimeve ndodhin online, ku burra paguajnë gra që t’i fyejnë, t’i shpërfillin e t’i trajtojnë keq në këmbim të parave. Në raste të tjera, ata i shoqërojnë dominueset e tyre nëpër dyqane ku shpenzojnë shumë dhe i afrohen gjithnjë e më shumë rrënimit financiar.

Disa nga këta skllevër eksitohen nga dorëzimi total, disa duan të kapin fundin, disave u pëlqen poshtërimi që ndjejnë kur paguajnë për vëmendjen e një gruaje.

Cleo Tantra, një dominuese financiare, e përshkruan kështu praktikën:

“Së pari, duhet të di gjithçka për skllavin tim – sa fiton, sa shpenzon dhe si e shpenzon. I përpiloj një buxhet që duhet ta ndjekë me përpikmëri. Sigurohem që të paguajë faturat së pari dhe shpenzimet për ushqime i përgjysmoj. Shpenzimet për gjëra të tjera u taks vetëm çerekun e buxhetit të mëparshëm. Më pas, shoh balancën dhe gjysma e asaj që mbetet është e tija dhe gjysma është e imja. Ai më raporton çdo ditë dhe më kërkon leje për çdo tërheqje. Unë kontrolloj çdo shpenzim të tijin.”

MOS I HUMBISNI