Sot

Nëse po kaloni një ditë të keqe, klikoni këtu

Shkruar nga Anabel

9 Tetor 2019

Nëse po kaloni një ditë të keqe, klikoni këtu

Një herë në kaq, zgjohesh vonë, humbet autobusin, shkon në 11 në punë, shefi të bërtet, të ngarkon me detyra, qëndron jashtë orarit, qullesh në shi rrugës për në shtëpi dhe kur arrin, diçka ka bërë masë dhe s’ke as ujë, as drita. Sidoqoftë, një ditë e keqe nuk është kaq tragjike. Shumicën e rasteve thjesht ndodh diçka e vogël që të prish humorin dhe bën që gjithçka që ndodh më vonë ta shohësh negativisht.

Nëse po kaloni një nga këto ditë, të paktën nuk përfunduat në parkimin e autobusave sepse ju zuri gjumi:

Të paktën nuk të fluturoi çadra si të ishte UFO:

Nëse po kaloni një ditë të keqe, klikoni këtu

Të paktën nuk more me vete në punë tasin e gjalpit në vend të drekës:

Nëse po kaloni një ditë të keqe, klikoni këtu

Të paktën nuk kërkove iPad-in për 13 ditë, kur ka qenë në sediljen e pasagjerit gjithë këtë kohë:

Nëse po kaloni një ditë të keqe, klikoni këtu

Të paktën nuk luajte Mario Kart në një funeral, i rrethuar nga njerëz që qajnë, pa e ditur se s’ke futur kufjet dhe të gjithë mund të dëgjojnë ç’po bën:

Nëse po kaloni një ditë të keqe, klikoni këtu

Të paktën nuk more vesh se je alergjik nga boja e flokëve:

Nëse po kaloni një ditë të keqe, klikoni këtu

Të paktën nuk hëngre një mollë prej buke peshku:

Nëse po kaloni një ditë të keqe, klikoni këtu

Të paktën nuk bleve një USB që në të vërtetë është thjesht një kavo e prerë:

Nëse po kaloni një ditë të keqe, klikoni këtu

Të paktën nuk harrove të marrësh qenin me vete te veterineri:

Nëse po kaloni një ditë të keqe, klikoni këtu

Të paktën nuk humbe kartën e debitit sepse i zure më shumë besë se ç’duhet xhepit të cekët të streçeve:

Nëse po kaloni një ditë të keqe, klikoni këtu

Të paktën nuk more taksi për të bërë këtë rrugë:

Nëse po kaloni një ditë të keqe, klikoni këtu