KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Karakteristikat e Shenjave

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Peshores

Shkruar nga Anabel

9 Tetor 2019

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Peshores

Që prej 23 shtatorit, jemi në shenjën e Peshores. Peshoret janë natyra të dashura dhe tepër të këndshme, por mund të bëhen edhe të zymtë, sidomos kur marrin urdhëra.

Peshoret shquhen për inteligjencën, janë dëgjues të mrekullueshëm dhe rrallë veprojnë me nxitim. Të lindurit në këtë shenjë kërkojnë gjithnjë harmoninë, megjithatë përfshihen shpeshherë në situata aspak harmonike. Peshoret do ta mohojnë pavendosmërinë e tyre. Megjithatë u duhet thjesht kohë për të vendosur balancën.

Ndër të tjera, ata vlerësohen për komunikimin dhe janë të gatshëm të sakrifikojnë edhe veten për të tjerët. Në të shumtën e rasteve, një Peshore nuk heq kurrë dorë nga qëllimi që i ka vendosur vetes.

Disa prej karakteristikave të mësipërme, me siguri do t’i gjeni te personazhet shqiptarë të lindur në shenjën e Peshores.

Aurela Gaçe, 16 tetor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Peshores

Saimir Pirgu, 23 shtator

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Peshores

Lori Hoxha, 19 tetor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Peshores

Valdrin Sahiti, 19 tetor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Peshores

Isli Islami, 17 tetor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Peshores

Enca, 19 tetor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Peshores

Noizy, 27 shtator

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Peshores

Mozzik, 29 shtator

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Peshores

Armiri Shahini i West Side Family, 4 tetor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Peshores

Gashi, 4 tetor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Peshores

Andresa, 17 tetor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Peshores

Artikull i rekomanduar: Kokat e shtetit shqiptar i përkasin më së shumti kësaj shenje horoskopi

MOS I HUMBISNI