KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Flokët

Një tjetër bjonde i shtohet familjes Kardashian, por vëmë bast që s'do ta njihni!

Shkruar nga Anabel

30 Shtator 2019

Një tjetër bjonde i shtohet familjes Kardashian, por vëmë

Kourtney Kardashian është gjithnjë duke eksperimentuar me stilin e saj, por ndryshe nga të tjerat është e vetmja që i ka qëndruar besnike flokëve të errët!

Një tjetër bjonde i shtohet familjes Kardashian, por vëmë

Nëse të motrat kanë provuar çdo lloj ngjyre të mundshme, Kourtney qëndroi tek rrënjët e errëta aq gjatë sa mund të themi se identifikohet me to.

Një tjetër bjonde i shtohet familjes Kardashian, por vëmë

Gjithsesi, as ajo nuk i shpëtoi tundimit të grave të tjera të klanit Kardashian-Jenner, (e fundit ishte Kendall) dhe provoi ndjesinë e flokëve bjond.

Një tjetër bjonde i shtohet familjes Kardashian, por vëmë

Para se të shihni Kourtney-in, hidhini një sy bjondeve të tjera të familjes. Khloe, e cila është bjonde prej shumë kohësh tashmë.

Një tjetër bjonde i shtohet familjes Kardashian, por vëmë

Kylie gjithashtu eksperimentoi për pak kohë me flokët platin, për t'ju rikthyer ngjyrës së saj natyrale.

Një tjetër bjonde i shtohet familjes Kardashian, por vëmë

Sigurisht, në listë s'mund të mungonte Kim-i!

Një tjetër bjonde i shtohet familjes Kardashian, por vëmë

Madje as Kris Jenner! 

Një tjetër bjonde i shtohet familjes Kardashian, por vëmë

E fundit në radhë është Kourtney dhe surprizë! Nuk njihet më! 

Një tjetër bjonde i shtohet familjes Kardashian, por vëmë

Ah dhe diçka, Kourtney bjonde nuk quhet Kourtney. Emri i saj është Daisy!

MOS I HUMBISNI