Shopping now!

E dimë që doni të blini pallto. Ja çfarë të zgjidhni

Shkruar nga Anabel

25 Shtator 2019

E dimë që doni të blini pallto. Ja çfarë të

Qofshi duke u kthyer nga plazhi apo të emocionuar për ribashkimin me pulovrën tuaj të preferuar, vjeshta është mes nesh. Gjëja e parë që duhet bërë? Blerja e palltos që do të na shoqërojë gjatë dimrit të ftohtë. Por cilën të zgjidhni?

Trendet e këtij sezoni janë interesante. Mes palltove të stërmëdha, pelerinave, pardesyve elegane me rrip dhe siluetave klasike, më poshtë gjeni një përmbledhje të trendeve dhe kështu krijoni një ide për atë që ju nevojitet.

Palltoja e stërmadhe

E dimë që doni të blini pallto. Ja çfarë të

Nga e majta në të djathtë: Balenciaga, Chanel, Saint Laurent

Pallto me rrip

E dimë që doni të blini pallto. Ja çfarë të

Nga e majta në të djathtë: Tod’s, Givenchy, Gucci

Pelerina

E dimë që doni të blini pallto. Ja çfarë të

Nga e majta në të djathtë: Celine, Valentino, MaxMara

MOS I HUMBISNI