Martesa

Zbulo nëse je ose jo në një martesë të palumtur

Shkruar nga Anabel

18 Shtator 2019

Zbulo nëse je ose jo në një martesë të palumtur

Rrallë ndodh që muaji i mjaltit të zgjasë përgjithmonë.  Shumica e martesave, humbasin gjatë rrugës komunikimin. Qëllimi i njëri prej partnerëve nuk ecën më në harmoni me atë të partnerit tjetër dhe nga kjo nisin problemet e tjera, që në një moment a një tjetër të bëjnë të mendohesh për vazhdimësinë e martesës.

Fatmirësisht, dilema e një vendimi të tillë mund të zgjidhet. Ka shenja që ju ndihmojnë ta kuptoni nëse duhet t’i jepni fund apo të përpiqeni ende për ta shpëtuar atë.

1. Jeta juaj seksuale ka ndryshuar. S’bëni më seks si dikur.

2. E gjeni veten duke fantazuar shpesh për divorcin.

3. Ju duken të parëndësishme shqetësimet e partnerit/es

4. Ndiheni vetëm gjithë kohës!

5. Nuk kënaqeni më me njeri tjetrin.

6. Ata nuk janë më njeriu juaj më i besuar

7. Ndiheni i/e neglizhuar

8. Njëri prej jush ka tradhtuar

9. Mbani sekrete

10. Nuk ziheni më...

11. E ndjeni të pamundur të përfshiheni në gjërat e tij/saj

12. Nuk shihni se ka një problem edhe kur vërtet KA

13. Jeni gjithnjë e më të interesuar për njerëz të tjerë

14. Axhendat tuaja janë gjithmonë të ndryshme