Top List

Prindërit e këtyre njerëzve të famshëm ishin të famshëm para tyre

Shkruar nga Anabel

10 Shtator 2019

Prindërit e këtyre njerëzve të famshëm ishin të

1. Angelina Jolie

Prindërit e këtyre njerëzve të famshëm ishin të

Prindi i famshëm: aktori Jon Voight

Përvoja e saj: Angelina është treguar gjithnjë e hapur në lidhje me marrëdhënien e saj me të atin. “Unë dhe babai im nuk flasim,” tha ajo dikur. “Nuk besoj se një anëtar i familjes bëhet gjaku jot. Djali im është i adoptuar, familjet ndërtohen dhe fitohen.”

2. Dakota Johnson

Prindërit e këtyre njerëzve të famshëm ishin të

Prindër të famshëm: aktorët Don Johnson dhe Melanie Griffith

Përvoja e saj: Në fjalët e saj, Dakota është rritur duke parë prindërit e saj “të bëjnë seks me njerëz të tjerë në ekran.” “S’e përballoja dot, u çmenda.”

3. Liv Tyler

Prindërit e këtyre njerëzve të famshëm ishin të

Prindër të famshëm: solisti i Aerosmith Steven Tyler dhe këngëtarja Bebe Buell

Përvoja e saj: “Refuzoja të bëhesha pjesë e çmendurisë që rrethonte Aerosmith,” tha ajo.

4. Lily Rose Depp

Prindërit e këtyre njerëzve të famshëm ishin të

Prindër të famshëm: aktori Johnny Depp dhe modelja Vanessa Paradis

Përvoja e saj: “Jam rritur me mediat rrotull meje,” tha ajo. “Prindërit e mi ishin shumë të qetë mes fotografëve, fansave, rrëmujës. E kuptova menjëherë që s’kisha bërë asgjë për të merituar gjithë atë vëmendje. Pavarësisht rrethanave, do të jenë aty. Nuk e zgjodha. Dhe s’mund ta marrësh shumë seriozisht. Duhet të jetosh jetën tënde dhe të ruash qetësinë.”

5. Drew Barrimore

Prindërit e këtyre njerëzve të famshëm ishin të

Prindi i famshëm: aktori John Drew Barrymore e dinastisë së aktrimit Barrymore

Përvoja e saj: “Të qenit në syrin e publikut që në vegjëli më mësoi ç’ishte përgjegjësia,” tha ajo. “Më hapi sytë. Kuptova që të gjithë do të jenë të informuar mbi jetën time dhe ndoshta duhet të jetoj me hijeshi.”

6. Stella McCartney

Prindërit e këtyre njerëzve të famshëm ishin të

Prindi i famshëm: Paul McCartney i Beatles

Përvoja e saj: “Më hapi shumë dyer, sigurisht dhe mbylli ca mendje,” tha ajo. “Ekzistonte një balancë.”

7. Zoë Kravitz

Prindërit e këtyre njerëzve të famshëm ishin të

Prindër të famshëm: aktori/muzikanti Lenny Kravitz dhe aktorja Lisa Bonet

Përvoja e saj: “Kur isha e vogël, doja të vërtetoja se isha njeri normal,” tha ajo dikur. “Kur fëmijët e tjerë më ngacmonin, gjëja e parë që më përmendnin ishte babi. Thjesht doja të mos bija në sy.”

8. Nicole Richie

Prindërit e këtyre njerëzve të famshëm ishin të

Prindi i famshëm: këngëtari Lionel Richie

Përvoja e saj: “Jam rritur me njerëz të famshëm nëpër këmbë, si Prince apo Michael Jackson,” tha ajo. “Mesa mbaj mend, ishte shumë normale për mua. Mbaje mend shumë njerëz në shtëpi gjatë gjithë kohës. Tani, që i jam futur vetë kësaj pune, e kuptoj pse.”

9. Lily Collins

Prindërit e këtyre njerëzve të famshëm ishin të

Prindi i famshëm: këngëtari dhe tekstshkruesi Phil Collins

Përvoja e saj: “Të fal për gjithë herët që kisha nevojë për ty dhe s’mu gjende pranë, të fal që s’ishe babai që imagjinoja,” shkruan ajo në një libër me ese personale. “Të fal për gjithë gabimet që ke bërë. Edhe pse mund të duket sikur është shumë vonë, nuk është. Kemi plot kohë për të bërë përpara.”

10. Carrie Fisher

Prindërit e këtyre njerëzve të famshëm ishin të

Prindër të famshëm: aktorët dhe këngëtarët Debbie Reynolds dhe Eddie Fisher

Përvoja e saj: “Kur dilnim, njerëzit më shtynin që të kapnin mamin dhe jo, s’më pëlqente fare,” ka thënë ajo. “Dëgjoja njerëz që flisnin për mua ‘kush e di ç’i duket vetja se është vajza e Debbie Reynold.’ Nuk më pëlqente. Më bënte të ndihesha ndryshe nga të tjerët, kur doja të isha si ata.’

MOS I HUMBISNI