Thonjtë

Ju prezantojmë me thonjtë më të veçantë të vjeshtës!

Shkruar nga Anabel

10 Shtator 2019

Ju prezantojmë me thonjtë më të veçantë të

Çfarë dizajni do t’i shkonte më tepër thonjve të vjeshtës? Ndërkohë që ju mendoheni, po ju tregojmë trendin më të fundit. Thonjtë si zhguall breshke!

Ju prezantojmë me thonjtë më të veçantë të

Ju prezantojmë me thonjtë më të veçantë të

Bëhuni gati të shihni Instagram-in e poshtuar nga thonj të tillë!

Ju prezantojmë me thonjtë më të veçantë të

Nuanca të ndryshme të ngjyrës kafe, që të kombinuara bashkë, të japin përshtypjen e një printi leopardi, por jo! Kësaj here, frymëzohemi nga breshka!

Ju prezantojmë me thonjtë më të veçantë të

Thonjtë do të duken chic, dora e pastër dhe mbi të gjitha, askush tjetër në atë tavolinë s'do t'i ketë si të tuat!

Ju prezantojmë me thonjtë më të veçantë të

Nëse jeni minimalistë, zgjidhni këtë!

Ju prezantojmë me thonjtë më të veçantë të

Ja një tjetër opsion për besniket ndaj thonjve french!

Ju prezantojmë me thonjtë më të veçantë të

Ju prezantojmë me thonjtë më të veçantë të

MOS I HUMBISNI