Bashkejetesa

Po ju, për çfarë ziheni më shumë me partnerin?

Shkruar nga Anabel

28 Gusht 2019

Po ju, për çfarë ziheni më shumë me partnerin?

Një bebush erdhi në jetë dhe e gjithë familja është më e lumtur se kurrë. Por pas entuziazmit të fillimit dhe pas mbarimit të vizitave të fisit, nis jeta e vërtetë. "Beteja" më sfiduese për çiftin, nuk kalon pa disa sherre karakteristike, që do s'do DUHET t'i përballosh.

Kush ka radhën të ndërrojë pelenat

Nuk mund t’ju ndihmojmë me këtë. Mbyllni hundën dhe bëni përpara me jetën tuaj.

Të ftuarit

Të kesh mamanë e tij aty për çdo ditë duke të të dhënë një dorë duket super...derisa vizitat e saj zgjaten dhe zgjaten dhe zgjaten...Heh, s’ju duket mjaftueshëm arsye për fillim sherri?

Punët e shtëpisë

T i po i jep gji ndërkohë që sheh kapicën e enëve që të thërret në kuzhinë. Ai nuk luan vendit dhe as që i bie në sy kjo gjë. Këtu fillon gjithçka. Ziheni dhe në fund enët i lan vjehrra.

Seksi

Ti sapo ke nxjerrë një njeri dhe nuk je fare në humor për seks. Edhe pasi doktori të thotë qartë se mund t’i kthehesh asaj jete. Pasi jeni bërë prindër ti dhe ai nuk koordinoni më me oraret e seksit kështu që nisin zënkat. Edhe kur mendonit se e gjetët kohën për të rikthyer pasionin, dëgjon ulërimat më të ëmbla të shtëpisë. Bebushi u zgjua!

Gjumi

Gjumi, të cilin t’i e harrova sapo ai/ajo lindi. Me shumë gjasa ju po ziheni se kush meriton të flejë apo kush e ka mbajtur gjithë natën bebushin.  E kuptojmë shumë mirë, por përpiquni të mos ankoheni shumë. Gjatë kësaj kohe bëni sikur ju zuri gjumi papritur.