Shopping now!

Fustani që ka fiksuar Instagramin kushton më pak se 3,000 lekë

Shkruar nga Anabel

23 Gusht 2019

Fustani që ka fiksuar Instagramin kushton më pak se 3,000 lekë

Kohëve të fundit, blogeret në Instagram kanë një fiksim të ri. Bëhet fjalë për një fustan floral, të gjatë dhe të gjerë, që duket i përsosur për fundit e verës dhe fillimin e sezonit të freskët të vjeshtës.

Fustani që ka fiksuar Instagramin kushton më pak se 3,000 lekë

Siç mund ta shihni, është lehtësisht i kombinueshëm dhe mund të përdoret gjatë përditshmërisë. Po kështu mund ta vishni edhe në plazh për t’ju mbrojtur nga rrezet e forta të diellit.

Fustani që ka fiksuar Instagramin kushton më pak se 3,000 lekë

Fustani që ka fiksuar Instagramin kushton më pak se 3,000 lekë

Fustani që ka fiksuar Instagramin kushton më pak se 3,000 lekë

Fustani vjen në 17 versione me ngjyra të ndryshme dhe kushton më pak se 3,000 lekë.

MOS I HUMBISNI