KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Street Style

Çfarë do të shihni më shumë këtë vjeshtë?

Shkruar nga Anabel

19 Gusht 2019

Çfarë do të shihni më shumë këtë

Vetëm 5 aksesorë, që do t’i bëjnë muajt në vazhdim të kalojnë gjithë sharm! Ndonëse s’keni filluar ende me blerjet e palltove, jemi të sigurtë që i keni hedhur një sy trendeve të reja të sezonit që na pret.

Gjithsesi, siç po ju thoshim, kryefjala e kësaj vjeshte janë këto aksesorë dhe ju i shihni tani!

Çfarë do të shihni më shumë këtë

1. Çantat e strukturuara

Çfarë do të shihni më shumë këtë

Mbretëresha ka gjithnjë një çantë të tillë me vete, prandaj nëse bën për mbretërorët, sigurisht që është e mirë për të gjithë ne.

Çfarë do të shihni më shumë këtë

2. Çizmet me lidhëse

Hmm, e dimë që po dyshoni pak, por jo!

Çfarë do të shihni më shumë këtë

Kombinohen me gjithçka dhe çfarë është e sigurtë është vëmendja që do të merrni kur të kaloni rrugëve!

Çfarë do të shihni më shumë këtë

3.Varëse të tilla!

Çfarë do të shihni më shumë këtë

Zinxhira të trashë, që bien në sy janë varëset e kësaj vjeshte!

Çfarë do të shihni më shumë këtë

4. Çantat “torbë”

Praktike, të veçanta dhe mbi të gjitha, me pak imagjinatë mund t’i sajoni vetë.

Çfarë do të shihni më shumë këtë

5. Rripat e mesit

Rripat janë rikthyer dhe tani është koha perfekte për t’i nxjerrë sërish nga garderoba.

Çfarë do të shihni më shumë këtë

Provojini t’ja shtoni një fustani të gjatë të kombinuar me çizme deri tek gjuri!

MOS I HUMBISNI