KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Karakteristikat e Shenjave

Pse një Dem, Luan, Akrep dhe një Ujor s’e pranojnë kurrë që kanë gabim?

Shkruar nga Anabel

16 Gusht 2019

Pse një Dem, Luan, Akrep dhe një Ujor s’e pranojnë

S’ka rëndësi kush je ti, të pranosh që je gabim është sfiduese në vetvete. Kjo bëhet edhe më e vështirë nëse i përket një prej shenjave më lart të horoskopit. Por pse Luani, Demi, Ujori dhe Akrepi e kanë kaq të vështirë ta pranojnë se po, bënë gabim?

1. Demi

Demi, i përfaqësuar nga brirët njihet si shenja më kokëfortë e zodiakut.Do të jetë shumë e rrallë të dëgjoni një Dem tek thotë “pranoj se jam gabim”. Ata i qëndrojnë deri në fund mendimit dhe vendimit të tyre edhe nëse e dinë fare mirë që duhet të jetë ndryshe.

2. Luani

Nga shenjat e Zjarrit, Luanët janë më kokëfortët, gjë e cila i bën të jenë pasionantë dhe shumë të dedikuar në lidhje. Kjo s’do të thotë që do të shihni një Luan teksa pranon gabimin e tij.. Edhe nëse e kritikon, kjo shenjë do ta marrë si sulm personal.

3. Akrepi

Akrepët janë shenja më rebele, më misterioze dhe më kokëfortë e elementit të Ujit. Është e vështirë për ta të thonë se ç’po mendojnë dhe ndjejnë një nevojë të brendshme për të kontrolluar çdo gjë që bëjnë njerëzit që ata duan. Nëse doni me patjetër që ata ta pranojnë se janë gabim, jepini kohën që ju duhet dhe përpiquni të ruani qetësinë.

4. Ujori

Ti mendon se nuk e ke problem të pranosh gabimin, përkundrazi. Gjithsesi, niveli juaj i inteligjencës ju bën shumë krenarë dhe kjo e vështirëson pranimin e gabimit. Një Ujor do të këmbëngulë tek argumenti i tij dhe do t’ju bindë dhe ju ta shihni nga i njëjti këndvështrim.

MOS I HUMBISNI