Shopping now!

Dhjetë fustanet që të gjithë duan të blejnë

Shkruar nga Anabel

16 Gusht 2019

Dhjetë fustanet që të gjithë duan të blejnë

Me ndihmën e Google, Who What Wear përpiluan një listë me gjithë fustanet që njerëzit kanë kërkuar më së shumti gjatë 2019-s. Vihet re se preferohet gjatësia mesatare, printet e leopardit dhe polka dot mbizotërojnë listën dhe se firma më e kërkuar është Self-Portrait.

1. Fustan i shkurtër i zi

Dhjetë fustanet që të gjithë duan të blejnë

2. Fustan me print leopardi

Dhjetë fustanet që të gjithë duan të blejnë

3. Fustan me mëngë të gjata

Dhjetë fustanet që të gjithë duan të blejnë

4. Fustan T-shirt

Dhjetë fustanet që të gjithë duan të blejnë

5. Fustan me pika

Dhjetë fustanet që të gjithë duan të blejnë

6. Fustan i gjatë me mëngë të gjata

Dhjetë fustanet që të gjithë duan të blejnë

7. Fustan mature i kuq

Dhjetë fustanet që të gjithë duan të blejnë

8. Fustan Ted Baker

Dhjetë fustanet që të gjithë duan të blejnë

9. Fustan me print gjarpri

Dhjetë fustanet që të gjithë duan të blejnë

10.Fustan nuseje Monsoon

Dhjetë fustanet që të gjithë duan të blejnë