QUIZ

Quiz: Sa mirë i njihni reperët shqiptarë

Shkruar nga Anabel

13 Gusht 2019

Quiz: Sa mirë i njihni reperët shqiptarë

Mos prisni të gjeni Ledrin a MC Kreshën se e dimë që i njihni. As repere sepse janë gjithsej pesë copë dhe vështirë të mos e dini kush është kush. Këta janë emra të rinj, por sidoqoftë të zotët në gjënë e tyre. Në fund, do të shpërbleheni me dy rreshta tekst që çoç ka lidhje me rezultatin tuaj.

 

MOS I HUMBISNI