Street Style

Ka diçka që s'duhet ta hiqni kurrë nga dollapi gjatë muajve të ardhshëm

Shkruar nga Anabel

13 Gusht 2019

Ka diçka që s'duhet ta hiqni kurrë nga dollapi gjatë

Nëse ka diçka që s'do ta hiqni nga garderoba juaj për shumë gjatë, janë fundet! Fillimi i vjeshtës, nuk ka pse t'ju gjejë sërish me xhinse. Në vend të tyre, mund të vishni një prej fundeve më poshtë, që me siguri i keni parë sa herë hapni Instagram-in!

Fundi i mëndafshtë ka qenë kryefjala e kësaj vere. Në ngjyra të ndryshme, ky model derdhet në trup duke nxjerrë në pah më të mirën e trupit tuaj. Mjafton një bluzë e bardhë sipër dhe jeni gati.

Ka diçka që s'duhet ta hiqni kurrë nga dollapi gjatë

Mos nënvlerësoni fundet e gjatë deri në fund të këmbëve. Mos bëni gafë!

Ka diçka që s'duhet ta hiqni kurrë nga dollapi gjatë

Mini fundet me printe lulesh janë më në modë se kurrë!

Ka diçka që s'duhet ta hiqni kurrë nga dollapi gjatë

Ashtu siç janë fundet treçerekshe që përfundojnë me pala të vockla.

Ka diçka që s'duhet ta hiqni kurrë nga dollapi gjatë

Ka diçka që s'duhet ta hiqni kurrë nga dollapi gjatë

MOS I HUMBISNI