Social Buzz

9 situata të sikletshme që vetëm vajzat i kuptojnë

Shkruar nga Anabel

13 Gusht 2019

9 situata të sikletshme që vetëm vajzat i kuptojnë

Të jesh vajzë është bukur, por gjithë ky privilegj shoqërohet me vështirësi që vetëm femrat mund t'i kuptojnë! Që ta kuptoni për çfarë e kemi fjalën, hidhini një sy situatave më poshtë dhe përsërisni pas nesh: "Uaa, kjo më ndodh gjithmonë! Pse mua?!"

1. Shkon tek shtëpia e të dashurit dhe si kujtim mbi shtratin e tij lë kremin tënd pudër. Sa na kanë urryer në ato çaste!

9 situata të sikletshme që vetëm vajzat i kuptojnë

2. Vë shkëlqyesin tënd të preferuar dhe je gati për të dalë. Por jo, ajo fije floku që ngjitet pas buzëve do ta shkatërrojë se s'bën momentin.

9 situata të sikletshme që vetëm vajzat i kuptojnë

3. Tragjedia e penelit. Nisemi për diçka të thjeshtë, elegante dhe të vizatuar hollë. Përfundojmë kështu ose bëjmë make up-in nga fillimi.

9 situata të sikletshme që vetëm vajzat i kuptojnë

4. Ok, kësaj here u depiluat vetë sepse ashtu ishin rrethanat. Sapo mendoni që lëkura e bebes është sërish e juaja, disa qime të shpifura shfaqen sërish në horizont.

9 situata të sikletshme që vetëm vajzat i kuptojnë

5. Gocat e shkurtra e kuptojnë fare mirë këtë situatën.

9 situata të sikletshme që vetëm vajzat i kuptojnë

6. Oh, ai rimeli që more posaçerisht për plazh, të zhgënjeu sërish. 

9 situata të sikletshme që vetëm vajzat i kuptojnë

7. Dhuratë nga llastiku i flokëve.

9 situata të sikletshme që vetëm vajzat i kuptojnë

8. Jooo, teli doli, por s'është momenti.

9 situata të sikletshme që vetëm vajzat i kuptojnë

9. Kush guxon të qajë kur vë make up?!

9 situata të sikletshme që vetëm vajzat i kuptojnë

MOS I HUMBISNI