Sex

4 pozicione të papara për ata që bëjnë seks në distancë!

Shkruar nga Anabel

12 Gusht 2019

4 pozicione të papara për ata që bëjnë seks në

Ata që jetojnë një lidhje në distancë, e dinë shumë mirë sa disavantazhe ka, kur vjen puna tek seksi. Gjithsesi, kush do, gjen një zgjidhje dhe e bën jetën seksuale po aq pasionante sa do ta kishit nëse do takoheshit çdo ditë.Pasi të keni mbaruar me sexting, është kohë e performancës në FaceTime. Lëreni imagjinatën të shkojë ku të dojë dhe bashkojuni partnerit!

4 pozicione të papara për ata që bëjnë seks në

Ky është pozicioni klasik nëse po flisni në FaceTime. Me një dorë mbani telefonin, kurse tjetrën...e dini vetë! Të shihni dikë që gjithashtu po ju sheh në momentet kur jeni më shumë të eksituar, është shumë intime. Mjafton vetëm të shtriheni në shtrat dhe të siguroheni që askush s’do t’ju vijë në dhomë.

4 pozicione të papara për ata që bëjnë seks në

Nëse nuk jeni ende gati që gjatë këtyre çasteve të shfaqeni me fytyrë, është ok. Uluni në gjunjë dhe mbani telefonat  ose lap top-in pranë pjesëve intime. Njësoj si në ilustrimin më sipër.

4 pozicione të papara për ata që bëjnë seks në

E lindur për kamera! Lëre telefonin diku dhe tregoji ç’di të bësh më mirë. Thuaji çfarë i pëlqen të shohë më pas dhe lëviz lirshëm. Kështu ai do të presë biletën shumë përpara nga ç’e kishte planifikuar.

4 pozicione të papara për ata që bëjnë seks në

Këto momente nuk janë thjesht për një orgazmë më shumë. Duhet të jetë një takim i vërtetë. Gjithçka fillon me një bisedë, pastaj një kujtim, një tjetër dhe...Merr kohën tënde për t’u zhveshur teksa sheh atë nga ana tjetër e kamerës. Luani me njëri tjetrin dhe shihni ku do të përfundoni pas disa minutash!

MOS I HUMBISNI