Celebrity Style

Ku t’i gjeni fustanet që veshi Kylie për ditëlindje

Shkruar nga Anabel

12 Gusht 2019

Ku t’i gjeni fustanet që veshi Kylie për ditëlindje

Kylie Jenner e priti ditëlindjen e 22-të gjithë stil, sigurisht. Dy fustane ranë më në sy se të tjerët. Ky fustan i bardhë i mbuluar me pupla që i bëri njerëzit të mendonin se Kylie po martohej;

Ku t’i gjeni fustanet që veshi Kylie për ditëlindje

Dhe ky tub puplor rozë, që ngjan më tepër si aksesor i varëses me diamant që i dhuroi Travis;

Ku t’i gjeni fustanet që veshi Kylie për ditëlindje

Fustani i bardhë është nga koleksioni i vjeshtë 2019 Oscar de la Renta. Është i shkurtër para, i gjatë pas dhe çdo centimetër është mbuluar në pupla struci. Në bel ka një rrip të zi. Ju thamë që kushton $22,290? Kushton $22,290.

Ku t’i gjeni fustanet që veshi Kylie për ditëlindje

Ndërsa fustani i parë me pupla, që Kylie e veshi për një set fotografik me Amber Asaly, është nga The Attico dhe ka një çmim më modest. Kushton $3,894.

Ku t’i gjeni fustanet që veshi Kylie për ditëlindje

MOS I HUMBISNI