Top List

Estela Ujka, eksperte e buzëve të kuqe, rekomandon 5 ngjyra

Shkruar nga Anabel

11 Gusht 2019

Estela Ujka, eksperte e buzëve të kuqe, rekomandon 5 ngjyra

Këtu pohojmë të gjithë: Buzëkuqi i kuq nuk del kurrë nga moda dhe i shkon çdokujt. I shkon çdokujt për sa kohë është i kuq, se çdo tonalitet lëkure kërkon një nëntonalitet të caktuar të të kuqes.

Estela Ujka i di të dyja këto dhe ka grumbulluar një koleksion të këndshëm buzëkuqësh të kuq. Blogerja qe e gatshme ta ndajë të preferuarit e saj me ne. Më poshtë gjeni buzëkuqët e kuq që rekomandon Estela.

1. Fashion Legacy nga Mac Cosmetics

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Estela Ujka (@estelaujka) on

2. Mia nga Pinch of Colours

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Estela Ujka (@estelaujka) on

3. Velvet Ribbon nga Lisa Eldridge

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Estela Ujka (@estelaujka) on

4. Chanel

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Estela Ujka (@estelaujka) on

5. Kiss Me Cherie Matte Shaker Liquid Lipstick nga Lancome

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Estela Ujka (@estelaujka) on

MOS I HUMBISNI