Çfarë po ndodh rreth nesh

Shqiptari notoi përmes Niagarës që t’i shpëtonte dëbimit nga Kanadaja

Shkruar nga Anabel

11 Gusht 2019

Shqiptari notoi përmes Niagarës që t’i shpëtonte

Robert Cutaj me banim në Ontario, Kanada u gjend në një situatë të vështirë. Autoritetet donin ta dëbonin, ai s’donte të largohej. Kështu që bëri ç’ishte e nevojshme: Iu shmang problemit.

Policia raportoi se 27-vjeçari notoi përmes rrjedhës së poshtme të lumit Niagara për t’i shpëtuar dëbimit në Shqipëri. Një banor i zonës kontaktoi autoritetet drekën e tre gushtit dhe i njoftoi se një burrë kaloi në oborrin e tij të pasëm me një çantë rezistente ndaj ujit në dorë, i sapodalë nga bregu i lumit. Burri i lagur pyeti “ku është rruga” dhe “ku është restoranti The Brickyard.”

Kur forcat policore e kapën në brendësi të restorantit, ai tha se se s’ishte më i mirëpritur në Kanada dhe se do ta dëbonin në Shqipëri. Cutaj është nën kujdestarinë e Autoritetit Kufitar dhe po hetohet.

Burimi: The Buffalo News

MOS I HUMBISNI