Shopping now!

Risia e fundit e ViaAnabel: Cash në dorë!

Shkruar nga Anabel

2 Gusht 2019

Risia e fundit e ViaAnabel: Cash në dorë!

Pas eksperiencës tre vjeçare, ViaAnabel.al – kompania e parë dhe më e besuara në Shqipëri që operon në tregun e shit-blerjes për mallra luksi – prezanton shërbimin më të ri: Blerjen me CASH NË DORË për çantat autentike Louis Vuitton, Gucci, Chanel, Prada dhe jo vetëm.

Risia e fundit e ViaAnabel: Cash në dorë!

Pra, nuk keni pse të prisni një muaj që çanta juaj të shitet në mënyrë që më pas të merrni paratë, sepse duke filluar nga sot, ViaAnabel ju ofron 2 mënyra efiçente për të fituar para nga shitja:

1. ViaAnabel blen çantën tuaj dhe ju paguan cash në dorë, për çantat që janë në interesin e kompanisë
2. Për artikujt e tjerë, ViaAnabel ju likujdon brenda 2 javëve nga momenti i shitjes.

Prisni se ka ende. Gjatë verës, ViaAnabel ka ulur më shumë se kurrë tarifat e komisionit për çdo artikull. Një tjetër funksionalitet i ViaAnabel.al është që çdo shitës ka llogarinë e vet individuale në faqen online, të cilën mund ta kontrollojë nga telefoni në çdo moment për të parë raportet e shitjeve. Në momentin që artikulli shitet, klienti njoftohet në kohë reale me një email automatik nga ViaAnabel si edhe me një SMS në telefon.

Risia e fundit e ViaAnabel: Cash në dorë!

Për të shitur artikujt, mjafton të dërgoni foto të detajuara në WhatsApp/Viber në numrin +355 69 726 6426, ku do të merrni një vlerësim paraprak nga stafi i ViaAnabel, që garanton 100% autenticitetin e produkteve pasi është tepër e rëndësishme që çdo klient të blejë një produkt autentik dhe të largohet i lumtur.

Risia e fundit e ViaAnabel: Cash në dorë!

Po kështu, për artikuj të veçantë dhe lëkura ekzotike, stafi konsultohet edhe me kompani të huaja të specilizuara, si për shembull Bababebi Authentication si në rastin e Hermès.

Risia e fundit e ViaAnabel: Cash në dorë!

ViaAnabel.al falë logjistikës bashkëkohore, si e para dhe e vetmja në treg që disponon një website serioz dhe modern, ju ofron kushte speciale duke ju mundësuar mirëmbajtjen, fotografimin, reklamimin dhe shitjen online dhe në dyqan si një mënyrë për të bërë të mundur kontaktin me shumë klientë, nga çdo cep i botës.

Risia e fundit e ViaAnabel: Cash në dorë!

Çdo ditë, reklamohen të paktën 20 artikuj të rinj autentikë në faqe dhe shumë të tjerëve iu ulet çmimi, pasi kush nuk do të bëjë blerje të zgjuara?!

ViaAnabel ofron gamën më të gjerë të artikujve dhe çmimeve, duke filluar nga koleksionet me vintage e deri te koleksionet e fundit të 2019-s. Pra, e sigurt që do të gjeni çfarë po kërkoni.

Risia e fundit e ViaAnabel: Cash në dorë!

Për të mësuar më shumë rreth markave të ndryshme, drejtojuni Instagramit të ViaAnabel, ku përveç produkteve më IN, do të lexoni pafund informacione interesante (për shembull, si të dallojmë një produkt fallso), përfshirë këtu edhe quizet argëtuese.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ViaAnabel (@viaanabel.al) on

MOS I HUMBISNI