Flirt

Çfarë është më mirë se një shpirt binjak?

Shkruar nga Anabel

18 Korrik 2019

Çfarë është më mirë se një shpirt binjak?

Të gjesh flirtin (zjarrin) tënd binjak- njeriun që do ta çojë marrëdhënien tuaj në një nivel që s’e keni përjetuar kurrë më parë dhe do ta keni përgjithmonë.

Ky flirti binjak është praktikisht “gjysma tjetër e shpirtit tuaj”. Është ai njeri që do t’ju bëjë të ndiheni të përmbushur, pasi ata janë pasqyra juaj. Sa e bukur duket, aq edhe sfiduese është në të vërtetë.

Flirti juaj binjak është me siguri shpirti binjak, por një shpirt binjak nuk është gjithnjë i tillë.

Si ta kuptojmë që e kemi gjetur?!

~ Ndjeni një tërheqje magjike mes jush.

~Keni një ndjesi të çuditshme familjariteti dhe ndiheni të sigurtë në praninë e tij.

~Edhe pse s’jeni takuar më parë, ndiheni sikur njiheni prej vitesh.

~Pasqyroni frikërat dhe pasiguritë e njëri tjetrit.

~Lidhja fizike që ndani është e paparë dhe mund të merreni vesh vetëm duke dërguar energji.

~Nxirni më të mirën e personit tjetër, por e sfidoni gjithashtu!

Po kur keni gjetur shpirtin binjak?

~Do të ndjeni se çdo gjë po shkon në vendin e vet

~Gjysma tjetër do t’ju ndihmojë të qartësoni problemet

~Do ta keni më të thjeshtë të afroheni me njerëzit

~Do t’ju hapen horizonte të reja

~Edhe njerëzit rreth jush do të gjejnë dashurinë!

MOS I HUMBISNI