Sex

Pse seksi gjatë Hënës së Plotë është më i zjarrtë se zakonisht

Shkruar nga Anabel

16 Korrik 2019

Pse seksi gjatë Hënës së Plotë është më

Kur vjen puna te jeta seksuale, ndikojnë shumë dy faktorë astrologjikë: Afërdita (përfshirë shenjën tuaj të Afërditës që zbulon gjuhën tuaj të dashurisë), dhe Hëna, që sundon humorin dhe ndjenjat.

Hëna, gjithashtu ndikon në jetën tuaj përmes eklipseve hënore (që përfaqësojnë klimakse dhe përfundime) dhe cikle që ndikojnë mënyrën si ndiheni në momente të caktuara. Me gjithë këto emocione në ajër, seksi bëhet pjesë e bisedës. Dhe të gjithë e dimë që seksi më  i mirë bëhet kur jemi të ndjeshëm.

Nëse jeni gati për një mbrëmje të zjarrtë sot, më 16 korrik, ndiqni këshillat e mëposhtme:

Laguni, në sensin e parë të fjalës

Hëna është e lidhur me shenjën e Gaforres dhe logjikisht, duhet të lageni. Zhytuni, futuni në vaskë, nxehuni në dush ose thjesht ecni buzë detit, liqenit, lumit a kudoqofshi pranë një trupi ujor.

Qejfin bëjeni në shtëpi

Gaforrja është shenjë shtëpiake dhe duke qenë se jemi në sezonin e Gaforres dhe Afërdita ndodhet po në këtë shenjë, me shumë mundësi preferoni ta bëni në dhomën e ndenjies sesa kudo tjetër.

Provoni pozicionin e Lotusit

Së fundi, Gaforrja është shenjë shumë e ndjeshme që i merr energjitë nga intimiteti emocional dhe lidhjet shpirtërore. Pozicionet e seksit si Lotusi, që kanë kontakt me sy, janë zgjedhja më e mirë. Pikë ekstra nëse hapni dritaren dhe lini dritën e butë të hënës t’ju përkëdhelë.

U kujtuat shumë vonë dhe Hëna e Plotë ka kaluar?

Hënë të tjera të Plota gjatë këtij viti:

15 gusht

28 shtator

28 tetor

26 nëntor

26 dhjetor

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI