Sot

Këtë artikull hapeni kur të keni vapë

Shkruar nga Anabel

11 Korrik 2019

Këtë artikull hapeni kur të keni vapë

Ditë të nxehta kaluam dhe ditë të nxehta na presin. Në pamundësi për të ndryshuar motin apo për të qëndruar nën puhinë e një kondicioneri gjatë gjithë ditës, gjetëm këtë mënyrë alternative për t’u freskuar. Është si puna e të ngrënës. Kur sheh dikë tjetër duke ngrënë, të duket sikur je ngopur. Shpresojmë që kur të shihni këta njerëz të famshëm që freskohen, të ndiheni edhe ju të freskuar.

Carrie Fisher si Slave Leia,1983

Këtë artikull hapeni kur të keni vapë

Nirvana teksa po realizonin kopertinën e albumit Nevermind, 1991

Këtë artikull hapeni kur të keni vapë

Walt Disney dhe nipi i tij, 1955

Këtë artikull hapeni kur të keni vapë

Audrey Hepburn në pishinë me Albert Finney, 1966

Këtë artikull hapeni kur të keni vapë

Mbretëresha Elizabeth praktikon notin, 1939

Këtë artikull hapeni kur të keni vapë

Aktorja Melanie Griffith i shpëton për pak kafshimit të luanit, 1971

Këtë artikull hapeni kur të keni vapë

Marilyn Monroe shijon rrezet e diellit, 1951

Këtë artikull hapeni kur të keni vapë

Neil Armstron u mëson fëmijëve si të zhyten në pishinën e tyre, 1969

Këtë artikull hapeni kur të keni vapë

Albert Einstein shëtit buzë detit

Këtë artikull hapeni kur të keni vapë

Salvador Dali që sillet si Salvador Dali, 1955

Këtë artikull hapeni kur të keni vapë

Dhe Pablo Picasso që krijon rastësisht një kryevepër në plazh, 1950

Këtë artikull hapeni kur të keni vapë

Arnold Schwarzenegger në një plazh në Los Angeles, 1977

Këtë artikull hapeni kur të keni vapë

Will Smith buzë një pishine, 1996

Këtë artikull hapeni kur të keni vapë

James Gandolfini nga sheshxhirimin e “The Sopranos,” 1999

Këtë artikull hapeni kur të keni vapë

Dhe së fundi, Princeshë Diana që luan në plazh me djemtë e saj dhe shokët e tyre, 1990

Këtë artikull hapeni kur të keni vapë