KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Celebrity Style

Kush e teproi? Nga Marilyn Monroe te Melania Trump: Ç’veshën yjet kur takuan mbretëreshën

Shkruar nga Anabel

11 Korrik 2019

Një pyetje e thjeshtë nga moda: Çfarë do të vishnit nëse do të takonit mbretëreshën Elizabeth II? Ndërkohë që ju mendoheni, disa figura të famshme kanë dhënë këtë përgjigje:

Marilyn Monroe, 1956
Jayne Mansfield, 1957
The Beatles, 1965
Raquel Welch, 1966
Catherine Deneuve, 1966
Elizabeth Taylor, 1976
Cybil Shepherd, 1979
Meryl Streep, 1980
Sally Field, 1982
Jennifer Lopez, 2001
Halle Berry, 2002
Alexander McQueen, 2003
Kate Moss, 2004
J.K. Rowling, 2004
Madonna, 2005
Miley Cyrus, 2009
Lady Gaga, 2009
Ellie Goulding, 2011
Jessie J, 2012
Elton John, 2012
Will.i.am dhe Kylie Minogue, 2012
Stella McCartney, 2013
Helen Mirren, 2014
Angelina Jolie, 2014
David Beckham, 2015
Melania dhe Donald Trump, 2018

MOS I HUMBISNI