Sex

Kur qejfi bëhet sipër: 6 pozicione që e çojnë seksin në tjetër nivel!

Shkruar nga Anabel

11 Korrik 2019

Kur qejfi bëhet sipër: 6 pozicione që e çojnë seksin

Ka netë kur gjithçka duam të bëjmë gjatë seksit është të shtrihemi dhe të lëmë partnerin të shpalosë gjithë magjinë e tij.  Ashtu siç ka dhe netë të tjera kur je ti ajo që merr kontrollin dhe duhet të sigurohesh që çdo moment do të jetë i paharrueshëm!

Siç mund ta keni dëgjuar, qejfi bëhet sipër, kështu që merrni ca leksione për sot në mbrëmje.

Kur qejfi bëhet sipër: 6 pozicione që e çojnë seksin

Fytyrat tuaja përballë njëri tjetrit.

Në këtë pozicion ti kontrollon këndin më të mirë dhe arrin të marrësh kënaqësinë maksimale. Përpos kësaj, sheh reagimin e partnerit dhe di si ta menaxhosh situatën.

Kur qejfi bëhet sipër: 6 pozicione që e çojnë seksin

Pozicioni klasik i vajzës sipër. E gjitha loja është në dorën tënde.

Kur qejfi bëhet sipër: 6 pozicione që e çojnë seksin

Ky pozicion është perfekt nëse s’doni t’i stresoni shumë këmbët tuaja.

Kur qejfi bëhet sipër: 6 pozicione që e çojnë seksin

Ndërsa ky, ju ndihmon të kontrolloni se sa shpejt dhe intensivisht po bëni gjithçka dini. Plus, duart janë të lira dhe mund t’i vendosni ato ku të doni.

Kur qejfi bëhet sipër: 6 pozicione që e çojnë seksin

Ky pozicion është më intim dhe romantik. Finalja do të jetë epike për të dy, aq më tepër nëse shiheni sy më sy.

Kur qejfi bëhet sipër: 6 pozicione që e çojnë seksin

Do të jeni më të lidhur me njëri tjetrin, përpos faktit që keni kontroll total mbi partnerin tuaj. 

MOS I HUMBISNI