Karakteristikat e Shenjave

Nëse i përket kësaj shenje,as mos të të shkojë ndërmend për DASHURI këtë muaj

Shkruar nga Anabel

11 Korrik 2019

Nëse i përket kësaj shenje,as mos të të shkojë

Siç ju paralajmëruam, Mërkuri do të jetë në prapavijë nga 7 deri më 31 korrik. Duhet të dini se marrëdhëniet tuaja dashurore do të kalojnë sprova dhe ulje ngritje të përsëritura, kështu që përgatituni.

Përpos kësaj, disa nga shenjat e zodiakut do të bënin mirë të mos krijonin asnjë raport të ri romantik gjatë këtij muaji. Do të ishte i tmerrshëm!

Nëse i përket kësaj shenje,as mos të të shkojë

1. Binjakët

Binjakët po përjetojnë ndryshime të rëndësishme gjatë kësaj prapavije. Nuk duhet kurrsesi ta shpërqëndrojnë veten me lidhje pasi aktualisht lidhja me veten është më e rëndësishme se çdo gjë tjetër. Lërini dashuritë për muajin tjetër, korriku s’bën për ju.

Nëse i përket kësaj shenje,as mos të të shkojë

2. Gaforrja

Gaforret kanë punuar shumë gjatë gjithë kësaj kohe dhe po kuptojnë qartë çfarë duan vërtetë nga partneri dhe lidhja e tyre. E mira është të merreni me gjërat tuaja dhe vendimet për jetën personale merrini muajin tjetër.

Nëse i përket kësaj shenje,as mos të të shkojë

3. Luani

Ka shumë energji të trazuar në shenjën tuaj këto ditë. Luanët janë në mjergull tani dhe ndihen të pasigurtë për çfarë i pret në të ardhmen. Më e mira që mund të bëjnë është të shmangin romancat dhe të fokusohen tek ëndrrat e tyre. Ruajeni dashurinë për në gusht!

Nëse i përket kësaj shenje,as mos të të shkojë

4. Virgjëresha

Virgjëreshat kanë shumë punë për të bërë këtë muaj në sektorin shoqëror. Do të jenë kaq të zënë sa nuk do t’i dalë koha për njerëz të rinj në jetën e tyre. Aktualisht nuk janë as të hapur mendërisht për të nisur diçka të re, prandaj shmangni çdo bisedë të tillë.

MOS I HUMBISNI