Dasma VIP

Vila përrallore franceze ku u martua çifti i famshëm

Shkruar nga Anabel

30 Qershor 2019

Vila përrallore franceze ku u martua çifti i famshëm

Ndonëse Joe Jonas dhe Sophie Turner u martuan muajin e kaluar në një ceremoni zyrtare në Las Vegas, ata u martuan sërish këtë fundjavë në Chateau Martinay ose Château du Martinet sepse tingëllon më bukur në frëngjisht. Vila e këndshme ndodhet pranë komunës së Avignon-it në Provence, Francë.

Deri tani, janë publikuar disa foto ~ aspak cilësore ~ të çiftit, megjithëse pamjet e vilës janë përrallore. Faleminderit, Google!

Shijojini:

Vila përrallore franceze ku u martua çifti i famshëm

Vila përrallore franceze ku u martua çifti i famshëm

Vila përrallore franceze ku u martua çifti i famshëm

Vila përrallore franceze ku u martua çifti i famshëm

Vila përrallore franceze ku u martua çifti i famshëm

Vila përrallore franceze ku u martua çifti i famshëm

Vila përrallore franceze ku u martua çifti i famshëm

Vila përrallore franceze ku u martua çifti i famshëm

Vila përrallore franceze ku u martua çifti i famshëm

MOS I HUMBISNI