Dasma VIP

Publikohen fotot e dasmës sekrete të çiftit të famshëm

Shkruar nga Anabel

30 Qershor 2019

Publikohen fotot e dasmës sekrete të çiftit të

Siç ishte parashikuar, pas dasmës civile në Las Vegas në maj të këtij viti, për shkak se në Francë një martesë simbolike ose fetare nuk përbën martesë ligjore, Joe Jonas dhe ylli i “Game of Thrones”, Sophie Turner, u martuan sërish në një tjetër ceremoni. Në Avingon, Provence, Francë, u mbajt ceremonia e pritjes së të ftuarve, ku ranë në sy kombinimet matchy-matchy. Sophie dhe Joe u shfaqën të veshur me të kuqe,

Publikohen fotot e dasmës sekrete të çiftit të

Danielle dhe Kevin Jonas me të bardha

Publikohen fotot e dasmës sekrete të çiftit të

dhe kështu edhe modelja Ashley Graham me bashkëshortin.

Publikohen fotot e dasmës sekrete të çiftit të

Pak orë më parë, u publikuan edhe fotot nga ceremonia e sotme:

- Joe që pret nusen i shoqëruar nga një katërputrosh Husky

Publikohen fotot e dasmës sekrete të çiftit të

- Ja edhe vëllezërit Jonas

Publikohen fotot e dasmës sekrete të çiftit të

- Priyanka e veshur me një sari rozë nga dizajneri indian Sabyasachi Mukherji

Publikohen fotot e dasmës sekrete të çiftit të

- Joe po bën pak fresk

Publikohen fotot e dasmës sekrete të çiftit të

- Të gjithë çunat bashkë

Publikohen fotot e dasmës sekrete të çiftit të

- Famija

Publikohen fotot e dasmës sekrete të çiftit të

- Çifti

Publikohen fotot e dasmës sekrete të çiftit të

MOS I HUMBISNI