KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Flokët

Vetëm 5 minuta: Modele të thjeshta flokësh për vajzat përtace!

Shkruar nga Anabel

25 Qershor 2019

Me shumë mundësi gjendesh e shtrirë diku, në një cep të shtëpisë dhe po mendon për të nesërmen. Të duhet të zgjohesh herët, të vishesh e të rregullosh flokët, por ti s’ia ke as idenë më të vogël dhe mbi të gjitha: PËRTON KAQ SHUMË!

Për të të lehtësuar jetën, më poshtë kemi renditur disa video interesante që të mësojnë si t’i stilosh flokët në fare pak minuta dhe pa shumë mund:

Shtepi ne shitje

MOS I HUMBISNI